Mijn naam is Denise...

Hoe ik tot "bloei" ben gekomen.

Plan gratis kennismaking

“Geen getwijfel of gepieker meer, intuïtief weten waar ik ja of nee op kan zeggen. Deze helderheid en focus zorgt voor meer vertrouwen, innerlijke rust én succes. En precies dat gun ik jou ook!”

Mijn weg naar coaching...

In mijn allereerste baan werkte ik bij een reclamebureau voor een groot telecombedrijf. Met weinig plezier ging ik naar mijn werk, ik was enorm verveeld en liep daardoor continue met stress rond. Gelukkig vond ik al snel een baan als eventmanager bij een opkomende startup. Dit was het tegenovergestelde van bored-out. Ik bevond me in een typisch Amsterdamse ratrace en sprong door het leven als een duracell konijn. Toch voelde ik een bepaalde oppervlakte in wat ik deed. In mijn werk en dagelijkse leven kreeg ik vaak van anderen te horen of ik een psycholoog of coach was? Ik moest dan altijd lachen, omdat mijn oprechte interesse in een ander voor mij iets heel normaals was. Maar het ging aan me knagen en ik besefte me dat ze misschien weleens gelijk konden hebben. Zat ik op het verkeerde pad? Voordat ik mijn weg tot coach of psycholoog zou inslaan om anderen te helpen, wilde ik eerst op zoek naar antwoorden over “mij”. Intuïtief trok ik mijn wortels uit de grond om te kijken wat er van "mij" zou overblijven. Zo besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, schakelde hulp in van een coach, las ik talloze (zelfhulp)boeken, verdiepte ik me in astrologie en spiritualiteit én ging ik voor langere tijd op reis in Zuid-Amerika en Afrika. Na dit 2 jaar gedaan te hebben was nog niet iets wat mij écht rust gaf om voor te settelen of iets op te bouwen. Eigenlijk wilde ik alleen maar in het buitenland verblijven om weg te zijn uit Nederland. Ik liep rond met het gevoel dat ik te gast was in mijn eigen leven. Dat besef was een 'no-go' en tevens het laatste zetje om te gaan voor wat ik het liefste wilde en tegelijkertijd mijn grootste onzekerheid lag: ik melde mij aan voor een éénjarige coachopleiding.

Coachopleiding

Eenmaal begonnen aan de coachopleiding moest ik mijn allergrootste onzekerheid aankijken: “Wie ben ik om een ander te coachen?” Het is beetje te vergelijken wanneer je hoort: "je hebt hier talent voor" en jij dan denkt "jaja het zal wel" en dat je dan op een dag besluit toch iets met je talent te doen. Dat is eng! Gelukkig hoefde ik niet het wiel voor mijn talent uit te vinden en kon ik me laten opleiden tot coach. De éénjarige coach opleiding aan de Baak (2020) nodigde mij uit om mijn grote nieuwsgierigheid in de mens, wereld en zijn ontwikkeling ruimte te geven. Door te leren van de beste leraren kon ik een stevige fundering bouwen voor mijn coachsessies. Voor het eerst in mijn leven kon ik zeggen dat ik écht op mijn plek zat.

Mijn filosofie

“The only work you need to do, is to work on yourself, the rest will follow”, is mijn alledaagse filosofie. Mijn innerlijke zoektocht heeft namelijk niet alleen bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, ook ben ik nu zakelijk zelfstandig. Ik maak alleen nog keuzes die écht bij mij passen. Geen getwijfel of gepieker meer, intuïtief weten waar ik ja of nee op kan zeggen. Deze helderheid en focus zorgt voor meer vertrouwen, innerlijke rust én succes. En precies dat gun ik jou ook!

In mijn coachsessies wordt jouw echte “ik” zichtbaar. Ik kan niet alleen heel snel jouw aangeleerde gedrag herkennen, maar ik kan ook begrijpen en verbanden leggen waarom je dit doet. Met de juiste coachoefeningen gaan we aan slag om stapje voor stapje anders te gaan reageren of communiceren.

Doordat ik het gedrag van de mens zo interessant vind en veel geduld heb om een ander tot in de kern te leren kennen, begrijp ik nu pas écht waarom ik altijd werd aangezien als de “coach of psycholoog”.

Loading...

Contact

Plan een gratis kennismaking in mijn agenda óf laat hieronder je gegevens achter zodat ik contact opneem met jou.

Bel/App me

06 34577552 of

Plan een gratis kennismaking

Aanmelden

Denise Croeze

"If you keep doing what you've always done you'll keep getting what you've always got"