Mijn naam is Denise...

Connecten met wie ik van binnen ben.

Plan gratis kennismaking

“Mezelf opnieuw (uit)vinden is mijn allergrootste kracht geworden.”

Ieder huisje heeft zijn...

In de zomer van 1993 ben ik geboren in een rijtjeswoning in Amersfoort. Ik was de laatste van ons gezin en een behoorlijke nakomeling. Mijn zus is 8 jaar ouder dan ik, en mijn broer 5 jaar. Toen mijn Arubaanse vader ons op mijn 2e verliet stond mijn moeder er met drie kinderen alleen voor. Met z’n viertjes moesten we opnieuw beginnen. Doorgaan, vechten en voor jezelf kunnen zorgen zit er bij mij van jongs af aan ingebakken.

Op mijn 6e kreeg mijn moeder een relatie met een nieuwe man (Jan), toevallig was het onze buurman. Hij woonde samen met zijn drie kinderen aan de overkant van de straat. Mama en Jan besloten een samengesteld gezin te vormen op een geheel eigen wijze: ieder hield zijn eigen (t)huis maar dan gingen we wel om de week bij elkaar logeren. Om zes kinderen iets meer ruimte te bieden, gingen we een paar jaar later op zoek naar een camping in de buurt van Harderwijk waar we een 'derde' huis met z'n achten hadden. Tot mijn 16e heb ik ieder jaar van maart tot en met oktober ieder weekend en alle schoolvakanties doorgebracht op de camping. Mama en Jan in de caravan, de kids in de tent ernaast. Opgroeien in een groot gezin én de buitenlucht heeft gezorgd voor veel speelplezier, een flinke dosis aanpassingsvermogen, structuur én mensenkennis.

Expressie

Mijzelf uitdrukken in een groot gezin was niet makkelijk, ik was namelijk best een verlegen meisje. Toen ik 10 jaar was ontdekte ik toneelspelen. Ik leerde in de huid van anderen te kruipen. Het gaf mij veel inlevingsvermogen en bovenal plezier. Wat is er leuker dan imiteren, improviseren en observeren? Op de middelbare school heb ik deze passie voortgezet als naschoolse activiteit. Ik heb zelfs auditie gedaan bij de toneelschool Utrecht voor mijn HBO-studie. Helaas, en maar goed ook, werd ik daar niet aangenomen. Toen besloot ik te gaan voor een communicatie opleiding in Amsterdam. Waar ik, na een jaar studeren, vanaf mijn 19e ben gaan wonen.

'Ik' manifesteren

Mezelf opnieuw (uit)vinden is mijn allergrootste kracht geworden. Maar dit kon ik niet alleen. Verschillende therapeuten en coaches hebben mij geholpen om antwoorden te geven op mijn dieper liggende vragen. Maar ook het lezen van mijn favoriete boek ‘De Alchemist’ heeft mij het juiste duwtje in de rug gegeven. Ik besloot mijn wortels uit de grond te trekken om te kijken wat het met mij zou doen. Ik ben de wereld over gereisd om geïnspireerd te worden door natuur, cultuur en religie.

Mijn lot

Door alle (levens)ervaringen kan ik met veel dankbaarheid terugkijken naar de handvaten die ik vanuit het verleden heb meegekregen om mijn eigen innerlijke reis vol wijsheid en spiritualiteit te mogen maken. Ze zijn vandaag de dag de elementen voor mijn persoonlijke kracht. De combinatie van mijn persoonlijke ervaringen én coachopleiding was voor mij de doorslag om als zelfstandig coach aan de slag te gaan.

Door mijn werk als coach en trainer heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Persoonlijke ontwikkeling, filosofie, psychologie, sociologie en antropologie zijn onderwerpen die mij dagelijks bezighouden. Het is mijn passie om met mensen te praten, confronterende vragen te stellen en ze op een andere manier over zichzelf te laten nadenken.

Erkende coachopleiding

De éénjarige coach opleiding bij de Baak (2020) nodigde mij uit om mijn grote nieuwsgierigheid in de mens, wereld en zijn ontwikkeling ruimte te geven. Door te leren van de beste leraren kon ik een stevige fundering bouwen voor mijn coachsessies.

Altijd in mijn herinnering

Mijn trainer van het Europees Instituut De Baak, Iet Mans - "wat je uitstraalt krijg je terug".
In iedere coachsessie leef je voort.

Loading...

Contact

Plan een gratis kennismaking in mijn agenda óf laat hieronder je gegevens achter zodat ik contact opneem met jou.

Bel/App me

06 34577552 of

Plan een gratis kennismaking

Aanmelden

Denise Croeze

"If you keep doing what you've always done you'll keep getting what you've always got"