Ganzenbord spelen

“Onvoorstelbaar hoeveel het overeenkomt met mijn leven. Ik weet nu wat me te doen staat en naar welke stem ik in mijzelf kan gaan luisteren.”

- Anita

Ontstaan

Hè!? Ja, je leest het goed: old school ganzenbord. Om de zeven jaar komen we oog in oog te staan met belangrijke ervaringen en bijzondere ontmoetingen. Wil jij weten waar je op dit moment in je leven staat en hoe jij innerlijke verandering teweeg brengt? Dit spel geeft jou dé inzichten.

Tijdens mijn coachopleiding heb ik dit spel zelf bedacht met behulp van de Griekse, Aziatische en Indiaanse wijsheid. De getallen op het speelbord zijn namelijk niet zomaar getallen, stuk voor stuk hebben ze een betekenis. Ganzenbord verwijst naar jouw levenspad.

Het getal 7

Misschien heb je er ooit al over gehoord: 7 is een belangrijk getal in onze natuur en wetenschap. Religies beweren dat God de wereld in 7 dagen heeft geschapen. De regenboog heeft maar 7 kleuren, er bestaan 7 schoonheden, 7 dagen in de week, 7 wereldwonderen.

Het is een levenscycli, 7 symboliseert: het is klaar, het is voltooid. In ons persoonlijke leven verwijst 7 jaar naar een verandering van het eigen ‘ik’. Ganzenbord heeft hier zijn spel ook op gebaseerd.

Wat kun je verwachten?

Zodra we een online afspraak hebben gemaakt, ga ik je ter voorbereiding een vragenlijst sturen. Neem minimaal een week de tijd om deze in te vullen.

Tijdens onze online sessie gaan we aan de hand van het ganzenbord spel, inclusief de originele spelregels, een deep-dive maken in jouw levenspad. Door jouw levensgebeurtenissen op de juiste plek op het spelbord te zetten, ga je inzien welke belangrijke verbanden je kunt leggen.

Gedurende het spel kom je erachter wie jij echt bent. Maar ook welke veranderingen je misschien moet toepassen om dichterbij jouw kern te komen.

Loading...

Contact

Zullen we kennismaken?
Plan een gratis sessie in mijn agenda óf laat hieronder je gegevens achter zodat ik contact opneem met jou.

Bel/App me

06 34577552 of

Plan een gratis coachgesprek

Aanmelden

Denise Croeze

"If you keep doing what you've always done you'll keep getting what you've always got"