1 op 1 sessies

“Ik zeg niet altijd wat ik denk, omdat ik bang ben voor de reactie van een ander. Veel spanning draag ik hierdoor met me mee.”

- Anouk (28)

Aanpak

In het coachtraject gaan we met elkaar op verkenning: welke signalen geeft jouw lichaam en hoe werken jouw gedachten. Vanuit deze bewustwording gaan we kijken naar jouw dromen en verlangens. Vervolgens start de zoektocht naar het balans tussen zorgen voor jezelf (mentaal en fysiek), de invulling van je werk/carrière en privé/sociale leven.

Tijdens de coaching richt ik mij volledig op jouw potentie. Je gaat leren om te kijken naar je jouw kwetsbaarheid: wie ben jij, wat houdt jou bezig en wat wil jij? Vanuit deze kracht, jouw authenticiteit, gaan we stap voor stap helderheid creëren in hetgeen wat je wilt bereiken en hoe je daar kan komen. Praten en vervolgens “doen”. Zo ga je de diepte in. Ik geloof erin dat wanneer je de kern aanpakt, het écht gaat veranderen. Je gaat vanzelf merken dat je meer gaat uitspreken wat je denkt, voelt en wilt. Langzamerhand zul je meer ruimte innemen in je omgeving. Je gaat geloven in jezelf. Je gaat je verlangens waarmaken. Je richt jouw leven in op de manier die voor jou werkt.

Mijn bijdrage als coach is om een veilige omgeving voor jou te creëren zodat jij kunt spreken vanuit jouw gevoel. Om je te ondersteunen in deze reis zal ik gebruik maken van verschillende methodes zoals: systeembenaderingen, werken vanuit je intuïtie en familieopstellingen.

We kijken naar je carrière, persoonlijke relaties en gezondheid. Heb je op deze punten innerlijke rust gevonden, dan ronden we de coaching af.

Achtergrond

In 2020 heb ik besloten om te kiezen voor een hoogwaardige erkende coachopleiding aan het Europees Instituut de Baak. Dit betekent dat ik binnen de beroepsgroep coaching voldoe aan de eisen. Daarnaast gebruik ik mijn eigen levenservaringen op weg naar bewustzijn en mijn kwaliteiten van helder voelen en weten. Hierover lees je meer in mijn biografie.

Praktische informatie

Vanwege mijn standplaats op Ibiza (tot eind september 2022) bied ik mijn sessies online via Zoom aan. Hoe graag ik ook onder de mensen ben, geloof ik dat dit ook voordelen kan hebben. Zo ben jij fijn in je eigen vertrouwde omgeving (thuis) en kunnen we gelijk aan de slag.

Wie coach ik?

Op dit moment werk ik met zeer diverse twintigers en dertigers. Ik wil iedereen kunnen helpen vanuit mijn holistische gedachtegang (alles is met elkaar verbonden). De ene hulpvraag gaat over de liefde, de andere gaat over effectief leiderschap in het bedrijfsleven, en vervolgens krijg ik een hulpvraag om meer zelfvertrouwen te krijgen. Elk persoon brengt weer een mooie nieuwe vraag over zijn/haar levenspad mee.

Waarom volg je coaching bij mij?

Na een coachtraject ben je gegroeid in het volgende:

  • Je kunt beter omgaan met jezelf, met anderen en met (lastige) situaties;
  • Je kent je kwaliteiten, gedragingen, gedachten, gevoelens en eventuele weerstanden;
  • Je kunt omgaan met weerstand;
  • Je beschikt over sterkere communicatieve vaardigheden en technieken;
  • Je bent in staat anderen te inspireren en motiveren met jouw kwetsbaarheid.
Loading...

Contact

Zullen we kennismaken?
Plan een gratis sessie in mijn agenda óf laat hieronder je gegevens achter zodat ik contact opneem met jou.

Bel/App me

06 34577552 of

Plan een gratis coachgesprek

Aanmelden

Denise Croeze

"If you keep doing what you've always done you'll keep getting what you've always got"